Indvendig bilpleje

Hvorfor få udført indvendig bilpleje?

Ud over den indlysende fordel at få en rengjort bil, vil køreglæden stige til tops og gensalgsværdien vil samtidig bevares. Indvendig bilpleje kan være alt lige fra en simpel støvsugning og til kompletbehandling med rens af alt interiør og efterfølgende imprægnering. Får du udført en imprægnering vil dit interiør være meget nemmere at holde rent, og almindelige pletter vil som regel kunne aftørres med en fugtig klud.

Indvendig rengøring
Sæderens
Rensning af klimaanlæg
Læderpleje

Har du en bil, som trænger til en indvendig rengøring af hele karosseriet, så er du landet det helt rigtige sted. Vi rengører i dybden, og stiler efter at give dig følelsen af en helt ny bil - velduftende og ren, som første dag da du kørte fra bilforhandleren. Du vil blive overrasket over resultatet.

Vi kender det alle sammen; pletter på bilens sæder fra sodavand, chokolade eller mad. Pletten skal naturligvis fjernes, da plettede sæder jo ikke ligefrem er et særligt kønt syn. Her benytter vi en dampmaskine til at fjerne de uønskede pletter.

Klimaanlægget på bilen skal serviceres for at bevare sin virkning, og i sidste ende kan det ende med at stå helt af, hvis ikke det vedligeholdes. Aircondition-anlægget er en fryd at have i sommervarmen, dog kan det ende med at blive en bakteriebombe. 

Læderrens er en grundig men skånsom rens af læder med specielle rensemidler og metoder. Sæderne efterbehandles med speciel lædercreme til autobranchen. Ved denne behandling kan man undgå at læderet revner og bliver grimt, og det vil fremstå som nyt.