Er du træt af døde dyr, som sidder fast med det samme, hvis man ikke lige er hurtig nok med vinduesviskeren? 

En Glastech-behandling kan også hindre irriterende genskin i ruderne ved nattekørsel, og når det regner kan du rent faktisk køre uden brug af vinduesviskere, da dråberne preller af ad sig selv.

Plastikken på forlygter udsættes konstant for slitage og ridser og med tiden bliver det mat og giver mindre lys, og hermed forringes lygternes lyseevne. Istedet for at spendere mange penge på nye lygter, kan lygterne rengøres og poleres, således, at lygterne igen bliver helt blanke.

Har du en ny bil eller en bil med en nyere lak, så er Ditec-lakkonservering en af de bedste lakbeskyttelser, som du kan få. Ditec lakkonservering bevarer lakken i mange år, hvilket betyder, at bilen ikke behøver at blive poleret eller vokset, mens den har en god lakbeskyttelse.

Polering og lakforsegling kan puste nyt liv i din bil. Skal den sælges, er det også klart en fordel, da bilen vil virke meget mere indbydende og helt sikkert vil blive solgt før den, som står med en upoleret lak. I den situation kan man evt. vælge en salgsklargøring, som også inkluderer kabinerens.

Har du haft din bil parkeret i nærheden af eksempelvis et igangværende byggeri, hvor maleren har været lidt for effektiv med sprøjtepistolen? Eller har du kørt på en nylavet asfaltvej, hvor tjæren har sprøtet på bilen? Vi fjerner industrinedfald såsom maling og flyverust.

Hvorfor skal du pleje bilens lak?

Allerede få timer efter bilen har forladt malerkabinen på fabrikken starter nedbrydningen af bilens lak. Efter lakeringen opstår der en masse åndehuller i lakken, som med tiden bliver fyldt med skidt og møg, som gør lakken ru og hermed aftager glansen ret hurtigt.

Hvis du kommer med din bil helt fra ny (anbefales), vil vi lukke porene og nedbrydningen vil stoppe, da konserveringen ligger et slidlag, som herefter tager imod snavs istedet for lakken. Er din bil ikke ny mere, vil vi foretage en polering for at rense lakken inden konserveringen.

Udvendig bilpleje

Fjernelse  af   industrinedfald, flyverust & tjære
Polering og lakforsegling
Lygte-renovering
Glastech rudebehandling
DITEC lakkonservering