top of page

DITEC Ceramic Ultra

Om Ceramic Ultra
En ren bil er uden tvivl den bedste bil. At have en ren bil minder mest af alt om glæden ved at have en ny bil, og så giver det samtidig en enorm følelse af tilfredshed, når bilen er rengjort og fri for diverse snavs. Hermed bliver din køreglæde automatisk optimeret, og du vil glæde dig til en køretur hver eneste gang, du sætter dig ud i bilen. Når du kører i din bil, bliver den automatisk udsat for naturens skidt og snavs, men med Ceramic Ultra lakforsegling på en ny bil skåner du den mod snavs, oxidering og ikke mindst flyverust.

Ceramic Ultra er en langtidsvirkende lak, der sparer din bil for blandt andet skader fra UV-stråler, trafikfilm og insekter. Behandlingen får lakkens overflade til at være særligt afvisende, og derfor glider vanddråber og andet snavs let af, når bilen er i bevægelse, da vinden blæser regn og skidt væk. Ceramic Ultra beskytter først og fremmest din bil, men derudover giver lakken også en flot dyb glans til bilen, som vil imponere de fleste.    

 

Hele pakken

Hvis du ønsker en effektiv pleje af hele din bil, kan du med fordel supplere Ceramic Ultra behandling med en omgang glasbehandling. En glasbehandling sørger for, at også din rude forbliver smudsafvisende. Herved øger du eksempelvis din sikkerhed i trafikken, da smådyr og is ikke sætter sig så hårdt, som det gør på ubehandlet glas. Regn glider nemmere af ruden selv uden brug af vinduesvisker og hermed opnår du større sigtbarhed, især når du kører efter mørkets frembrud.

bottom of page