top of page

UDVENDIG BILPLEJE

Hos Thy Bilpleje Center udfører vi alt i indvendig rengøring og pleje af din bil.

Nedenfor se du nogle af ting vi kan tilbyde

DITEC LAKKONSERVERING

Har du en ny bil eller en bil med en nyere lak, så er Ditec-lakkonservering en af de bedste lakbeskyttelser, som du kan få. Ditec lakkonservering bevarer lakken i mange år, hvilket betyder, at bilen ikke behøver at blive poleret eller vokset, mens den har en god lakbeskyttelse.

GLAS-TECH RUDEBEHANDLING

Er du træt af døde dyr, som sidder fast med det samme, hvis man ikke lige er hurtig nok med vinduesviskeren? 

En Glastech-behandling kan også hindre irriterende genskin i ruderne ved nattekørsel, og når det regner kan du rent faktisk køre uden brug af vinduesviskere, da dråberne preller af ad sig selv.

POLERING OG LAKFORSEGLING

Polering og lakforsegling kan puste nyt liv i din bil. Skal den sælges, er det også klart en fordel, da bilen vil virke meget mere indbydende og helt sikkert vil blive solgt før den, som står med en upoleret lak. I den situation kan man evt. vælge en salgsklargøring, som også inkluderer kabinerens.

FJERNELSE AF INDUSTRINEDFALD

Har du haft din bil parkeret i nærheden af eksempelvis et igangværende byggeri, hvor maleren har været lidt for effektiv med sprøjtepistolen? Eller har du kørt på en nylavet asfaltvej, hvor tjæren har sprøtet på bilen? Vi fjerner industrinedfald såsom maling og flyverust.

DITEC CERAMIC ULTRA

Din bil bliver konstant udsat for skidt og snavs, og særligt det skiftende vejr gør det ofte svært af holde bilen ren i længere tid ad gangen. Derfor får de fleste løbende foretaget en bilvask af bilen, hvilket kan være en tidskrævende og en dyr affære i længden. 

LYGTERENGØRING

Plastikken på forlygter udsættes konstant for slitage og ridser og med tiden bliver det mat og giver mindre lys, og hermed forringes lygternes lyseevne. Istedet for at spendere mange penge på nye lygter, kan lygterne rengøres og poleres, således, at lygterne igen bliver helt blanke.

bottom of page