top of page

DITEC Lakkonservering

Er du klar til efteråret/vinteren?

Den mørke tid nærmer sig langsomt, og det betyder, at bilens modstandsdygtighed overfor udefra kommende påvirkninger i form af sne, salt og grus vil blive udfordret. Her er det en god ide med en Ditec-lakkonservering, som er den bedste lakbeskyttelse, man kan få. Med en Ditec-lakbehandling bevares lakken i mange år, og dens resistens overfor ydre påvirkninger øges. Udsættes lakken for salt eller tjærestænk, kan de affedtes, uden behandlingens effekt går tabt. Ditec indeholder ingen silikone. Derfor tåler overfladen maling, ligesom den i dagligdagen er let at vaske ren.

 

Lakkonservering og lakforsegling

Bilens lak bliver dagligt udsat for påvirkninger fra bl.a. solen, trafikken, nedbøren, den mekaniske slid, osv. Dette medfører, at overfladen bliver mat, og at snavs lettere sætter sig fast uden på lakken. Dette øger risikoen for korrosion og giver bilen et kedeligt udseende. For at forhindre dette, skal man jævnligt vokse og polere bilens lak. Alternativet er en lakkonservering af bilens lak, som kan beskytte malingen i en længere periode.

 

Har du en ny bil eller en bil med en nyere lak, så er Ditec- lakkonservering en af de bedste lakbeskyttelser, som du kan få. Ditec-lakkonservering bevarer lakken i mange år, hvilket betyder, at bilen ikke behøver at blive poleret eller vokset, mens den har en god lakbeskyttelse - en behandlet belægning har højere resistens over for ydre påvirkninger. Har du salt eller tjærestænk på bilen, kan det affedtes uden nogen risiko for, at behandlingen er gået tabt. Ditec indeholder ingen silikone, så alt malerarbejde kan gøres uden problemer. Bevaring betyder, at bilen er let at vaske og holde ren.

 

Bevarer bilens værdi

Med en lakkonservering bevarer bilen sin værdi længere. Den hinde, der lægges uden på lakken, gør, at der ikke slides på lakken, og at den ikke falmer, fordi lakkonserveringen beskytter lakken mod solens ultraviolette stråler. Lader man sin bil lakkonservere fra ny, bliver den også ved med at fremstå som ny. Den daglige slitage fra vejr og vind, når ganske enkelt ikke ind til bilens lak.

bottom of page