top of page

ET FIRMA DER STARTEDE SOM EN HOBBY

Pleje af biler har altid været en stor interesse for mig, og siden jeg fik min første bil, har jeg rengjort, pudset og poleret. Det er nu 32 år siden. Jeg har taget diverse kurser og uddannelser for hele tiden at være opdateret på markedet. Blandt andet er jeg som den eneste i området uddannet hos DITEC Danmark.

I 2003 åbnede Thy Bilpleje Center på Industrivej i Thisted. Firmaet startede som udgangspunkt med privatkunder, men som tiden gik, fandt bilforhandlere og andre store firmaer vejen til Thy Bilpleje Center. Sidenhen er vi nu flyttet om på Kronborgvej, da pladsen var trang. Her fik vi mange flere kvadratmetre at udfolde os på, og vi har nu porte, der er så store, at standardlastbiler også kan komme ind i varmen. I de nye lokaler fik vi også lukket vaskehal, så snavs holdes væk fra plejeområderne.

 

Jeg har ikke kun erfaring med biler - Også både, motorcykler, lastbiler, campingvogne/autocampere, racercykler, traktorer og landbrugsmaskiner har før fået en overhaling. 

Jeg giver dig altid den bedste oplevelse, du overhovedet kan opnå med dit køretøj, og stiler altid efter høj kvalitet. Her bliver der ikke overladt noget til tilfældighederne, og en bil forlader aldrig værkstedet, før jeg selv er 110% tilfreds! 

Tommy 

FAR.png
bottom of page