top of page

INDVENDIG BILPLEJE

Hos Thy Bilpleje Center udfører vi alt i indvendig rengøring og pleje af din bil.

Nedenfor se du nogle af ting vi kan tilbyde

INVENDIG RENGØRING

Har du en bil, som trænger til en indvendig rengøring af hele karosseriet, så er du landet det helt rigtige sted. Vi rengører i dybden, og stiler efter at give dig følelsen af en helt ny bil - velduftende og ren, som første dag da du kørte fra bilforhandleren. Du vil blive overrasket over resultatet.

LÆDERRENS/PLEJE

Læderrens er en grundig men skånsom rens af læder med specielle rensemidler og metoder. Sæderne efterbehandles med speciel lædercreme til autobranchen. Ved denne behandling kan man undgå at læderet revner og bliver grimt, og det vil fremstå som nyt. 

SÆDERENS

Vi kender det alle sammen; pletter på bilens sæder fra sodavand, chokolade eller mad. Pletten skal naturligvis fjernes, da plettede sæder jo ikke ligefrem er et særligt kønt syn. Her benytter vi en dampmaskine til at fjerne de uønskede pletter.

VINYLRENS/PLEJE

Vinylpleje er en grundig rens af bilens indvendige vinyloverflader, såsom ret, instrumentbræt dørvinyler osv. Rensningen afsluttes af en opfriskende vinylpleje, som får bilens vinyler til at se ud som ny. 

RENSNING AF KLIMANALÆG

Klimaanlægget på bilen skal serviceres for at bevare sin virkning, og i sidste ende kan det ende med at stå helt af, hvis ikke det vedligeholdes. Aircondition-anlægget er en fryd at have i sommervarmen, dog kan det ende med at blive en bakteriebombe. 

RENSNING AF TAGHIMMEL

Bilens taghimmel kan også trænge til en rens i ny og næ.

Eventuelle pletter og misfarvninger renses væk og taghimlen vil dufte frisk og syne helt ny. 

bottom of page